Arabi Paratay (Arabic Paratay)
Bhuna hua Keema : 2 Cup
Maida (wheat flour) : Three Cup
Soji : Half Cup
Salt : For taste only
Sugar : 1 Tea Spoon
Eggs : 4
Milk : Half Cup
Oil : On Requirements
Recipe :
Keema and one tea spoon ginger , Garlic, Red Mirch, Half tea spoon Haldi and for taste salt put on fire for that much time when keema's water dry. make a double rote from maida (wheat) soji, salt, sugar, and 2 tea spoon oil. and also include milk with double roti. when cool down keema then include the green masala in it. make a big chapati from all the maida and mix eggs with it.put all the qeema upon the chapati. fry this for three to four minutes.
عرب پاریٹی عربی پاریٹ
بونا ہا کیما: 2 کپ
میدا (گندم آٹا): تین کپ
سوجی: نصف کپ
نمکین: صرف ذائقہ کے لئے
چینی: 1 چائے چمچ
انڈے: 4
دودھ: نصف کپ
تیل: ضروریات پر
ہدایت:
کیما اور ایک چائے کا چکن انگوٹھے، لہسن، ریڈ میچ، نصف چائے کا چمک ہالڈی اور ذائقہ نمک کے لئے اس وقت بہت زیادہ وقت آگیا جب keema پانی کی خشک. مڈا (گندم) سوجی، نمک، چینی، اور 2 چائے کا چمچ تیل سے دوپہر لگانا. اور ڈبل روٹی کے ساتھ دودھ بھی شامل ہے. جب keema کو ٹھنڈا کریں تو اس میں سبز ماسالا شامل ہیں. تمام میڈیوں اور انڈے مکسوں سے ایک بڑے چپپا کو اس کے ساتھ چیٹ کریں. اسے تین سے چار منٹ تک بھرایا.
0 comments:
Post a Comment