Tuesday, July 10, 2018

Murgh Aaloo (Potato Chicken)


Murgh Aaloo (Potato Chicken) 

Salam Murghi (Full Chicken) : 1 KG 

Potatoes : 1/2 KG 

Ginger : 1 inch piece 

Tomato : cut ( 1 ) 

Hurry Mirch : 6 items 

Garlic : 6 pieces 

Mint : 2, 4 pieces 

curd (dahi) : 250 Gram 

Recipe : 

Cut potatoes in large pieces. fry all the potatoes in oil. figure oil and salt on chicken and keep it aside for some time. fry oil in open pot and cook chicken in it for half and hour. put all the masalas in it and cook tell potatoes not cooked. now mixed the remaining masalas like tomato, garam masala, and mint. amazing murgh aaloo (Potato Chicken) is ready. Serve it with tomatoes and mint.

مرغ الوو (آلو چکن)

سلام مرغی (مکمل چکن): 1 کلو گرام

آلو: 1/2 کلو گرام

ادرک: 1 انچ ٹکڑا

ٹماٹر: کٹ (1)

جلدی میرچ: 6 اشیاء

لہسن: 6 ٹکڑے ٹکڑے

ٹکسال: 2، 4 ٹکڑے ٹکڑے

دباؤ (دہائی): 250 گرام

ہدایت:


بڑے ٹکڑوں میں آلو کٹائیں. تمام آلو تیل میں بھری کریں. چکن پر تیل کا تیل اور نمک اور کچھ وقت تک اسے الگ رکھنا. آلو برتن میں کھلی تیل اور اس میں آدھے گھنٹے کے لئے چکن کھانا پکانا. تمام ماسالوں کو اس میں رکھو اور کھانا پکانا آلو کو کھانا پکانا. اب باقی مسالوں کو ٹماٹر، گرام ماسالا، اور ٹکسال جیسے ملا. حیرت انگیز مورگ آلو (آلو چکن) تیار ہے. ٹماٹر اور ٹکسال کے ساتھ اس کی خدمت کریں.



0 comments:

Post a Comment